Mijn Verhaal

Het eerste doel van deze site, was voor mij, bij het starten in 2005, om voor mij al het leed beter te kunnen verwerken. Om dit te kunnen, ben ik in 2005 gestart met het opschrijven van mijn verhaal. Een verhaal wat startte in de zomer van 1999 en eindigde in de herfst van 2004.

Omdat dit voor mij veel energie heeft gekost in die periode, is het verhaal opgezet in diverse delen Ún is het verhaal ook nog niet volledig af.

Mijn verhaal op de site gaat tot 2002. Hierna ben ik nooit meer verder gegaan met het afmaken van mijn verhaal. Meerdere pogingen gewaagd, maar nooit de kracht gehad om het echt op ‘papier’ te zetten.

Om jullie, de bezoekers van de site, maar ook mezelf een stukje closure te geven wil ik dit in de nabije toekomst wel gaan doen. Maar waarschijnlijk zal dit minder gedetailleerd zijn dan de eerste 4 delen. Enerzijds omdat de herinneringen minder vers zijn, 11 jaar later. Anderzijds omdat er nog steeds veel onderwerkt leed zit. Globaal opschrijven lukt beter.

Wat ik jullie vooral wil meegeven is dat er leven is NA dit alles.

Mochten er, naar aanleiding van mijn verhaal, nog vragen zijn. Schroom dan niet om ze me te stellen. Ik zal ze graag beantwoorden.

Inleiding over het verhaal, de kennismaking

1999-2000 ons eerste jaar samen en ons huwelijk

2000 ons eerste getrouwde jaar samen en de breuk met mijn familie

2001-2002 Alleen nog zijn familie en het overlijden van Opa