Jouw Verhaal

Natuurlijk ben ik niet de enige met een dergelijke ervaring achter zich. Van geestelijk geweld binnen de relationele sfeer, tot geestelijk geweld in een Ouder-Kind-relatie. In allerlei relatievormen komt deze vorm van geweld erg genoeg voor.

Gelukkig (en ook weer erg genoeg) zijn er diverse bezoekers geweest die hun verhaal met me wilden delen en me hierbij de toestemming gaven om hun verhaal op de website te plaatsen.
Op deze manier worden de diverse vormen veel duidelijker, is het voor de slachtoffers ook een vorm van verwerking en kunnen we er allemaal onze lering uittrekken. WE ZIJN NIET ALLEEN!

De een heeft zijn verhaal geschreven in de vorm van een brief, waar de ander er een verhaal van gemaakt heeft. Weer een ander heeft zijn ervaringen in gedichten uitgedrukt. Allemaal ervaringen die met jullie gedeeld mogen worden.

Uiteraard is er ten alle tijden plek voor meer ervaringen en mocht je je verhaal met ons willen delen dan kan dat. Onder je eigen naam, onder een synoniem of gewoon als anoniem. Allesis mogelijk.

Ook als je je verhaal gewoon kwijt wilt zonder publicatie, staat mijn mailbox voor je open!

Daarnaast had ik de vraag aan hen die ooit eerder hun verhaal instuurden. Willen jullie misschien vertellen hoe het NU met jullie gaat. Zoveel jaar later?

Tamara... Ouder-Kindrelatie

Sylvia... Relationele sfeer

Anoniem 1... Broer-Zusrelatie

Anoniem 2... Relationele sfeer

Anoniem 3... Relationele sfeer

Jan Koevoet... Ouder-Kindrelatie